Trädgårdsdesign trädgårdstilar

Det finns otaliga trädgårdsstilar. Liksom inredningen i ditt hus kan du också välja mellan olika kända och mindre kända stilar utanför. Vi visar de mest kända här. Semesterkänsla En medelhavsträdgård ger atmosfären i Medelhavet hem till ditt hem. Uteplats, veranda och pergola är oumbärliga element i detta. Plantering spelar också en viktig roll. Lavendel, oliver och fikon, men även vintergröna växter som portugisisk laurel och vintergrön ek är oumbärliga. En annan välkänd stil är djungelträdgården eller den tropiska trädgården. Bambu och storbladiga växter skapar en tropisk atmosfär. Slingrande stigar genom vegetationen kompletterar bilden. Fred … Vill du särskilt koppla av i trädgården efter en hektisk arbetsdag? Då är en trädgård med enkel layout perfekt. En trädgård med tydlig layout och låga underhållskrav. Och de jobb som ska göras är fortfarande lätta att utföra för nybörjare bland trädgårdsmästare. Det är därför många människor idag väljer en modern trädgård. Med några avslappnade platser bildar en sådan trädgård en oas av lugn och avkoppling. Vild En naturlig trädgård kan också ge mycket avkoppling. Och det finns också mycket att se och upptäcka i en lite vildare trädgård. Olika växter och vatten passar bra in i en naturlig trädgård. Detta lockar också fåglar och fjärilar till din trädgård. En väldesignad naturträdgård kräver också relativt lite underhåll.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Releated

Stauder för prärieträdgården

Prairieträdgården består av prydnadsgräsmattor och blommande perenner. Tillsammans bildar de en dynamisk blandning med mycket färg. Kombinationen av prydnadsgräs och blommor ger prärieträdgården ett mycket naturligt utseende. Eftersom växterna ofta blommar sent har du en attraktiv bild långt in på hösten. Blommande gräsmarker I Holland ser du mer och mer vackra blommande vägar och blommaängar. […]