ICA Malmborgs på Caroli och Döner Kebab i Malmö

Dagens ris går till följande verksamheter och personer i Malmö:

  • Kassörskorna på ICA Malmborgs i Caroli galleria i Malmö för att de för någon vecka sedan helt i onödan ringde efter vakten en vardagsmorgon bara för att en man pratade lite högt i sin mobil ett par minuter vilket de tyckte var ”irriterande”. Då är det betydligt mer irriterande med den så kallade musik och annat elände som Caroli arrangerat utanför matbutiken utvalda helger eller de säljare som tillåtits husera i den snart helt tomma och illa skötta gallerian.
  • Kedjan Döner Kebab i Malmö. Utmärkt kebab men det är riktigt uselt att inte erbjuda vanligt kranvatten så att kunderna tvingas välja miljövidriga plastflaskor. Dåligt!!!
  • Konditori Katarina, Condecco och alla andra i Malmö som inte längre tar emot kontanter. Jag använder själv aldrig kontanter längre men det finns framför allt många äldre och andra diskriminerade grupper i samhället som vill använda kontanter. Det måste snart till en lag som tvingar alla företag att acceptera kontanter vid köp under en viss summa.
  • De otrevliga kvinnliga chefer på städfirman Servicebyrån i Malmö som idag satt på Condecco och pratade skit om sina kollegor och sin personal. Dålig stil och till synes en dålig arbetsgivare.
  • Den polisbil som för några veckor sedan gjorde en helt onödig u-sväng vid sjutiden på kvällen på Östra Förstadsgatan i Malmö. Om inte polisen föregår med gott exempel så blir trafiksituationen i Malmö – som redan är dålig – bara sämre.
Det här inlägget postades i Dagens ris och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *